بوووووووووووووووووون سوار يا حنونات
وحشتوووووووووووووووووووووووونى
الكيكة
بجد زى الجاهز بالظبط وحلو جدا وخفيف مووووووووت
اولا الكيكة
هى الكيكة الاسفنجية بتاعة حبييتى shima mohamed
بجد ووووووووووووهمية حلوة موت
المقادير
4 كوب دقيق
1 ونص كوب سكر
كوب صغير ماء دافي
معلقه محسن
8 بيض
ربع كوب زيت
فانيليا
معلقه بكنج باودر
وبعدين نضرب المقادير السايله مع بعض الاول لمدة 5 دقايق وبعدين نحط الدقيق ونضرب 5 دقايق تانيين ونصبها في صينيتين مقاس متوسط او صينيه مقاس 26 ونحطها في فرن متوسط الحراره 180درجه وبتاخد 45 دقيقه
انا هنا عملت نفس المقدار على صينية كبييييييييييرة
علشان كنت عاوزة اعمل قالب جانتو صغير لانة بيقعد كتير
علشان انا وزوجى بس
بعدين قسمت القالب الكبير دى على اتنين من النص يعنى خليتة مربعين
وحطيتم اربع طبقات فوق بعض
معلش مثورتش الخطوة دى
نيجى للموس
عبارة عن نص كيلو فراولة
مضروبة مع سكر فقط
علشان تبقى مركزة
نحطها تغلى عقبال ما الجيلاتين يدوب
هندوب شريحتين جيلاتين فى مية سخنة ربع ساعة
وبعدين نصفية كويس ونضيفة للفراولة لما تغلى ونسيبها تبرد خالص
هنضرب كريم شانتية زى ما تحبى المقدار انا عملت كوبايتين
ونضيف الفراولة على الكريم لحد ما نحس انة بقى كويس
منضيفش الفراولة مرة واحدة لحسن يسيح
وبعدين نحشى الطبقات ونغلفة وهيبقى كدة
ملحووووووووووووووووظة
فى التورتة اللى فاتت وفى الموضوع دة ملاحظين ان مسقتش التكيك اى سائل
لانة مش محتاج ولما بيستقى طعمة مش بيبقى زى الجاتو الجاهز
جربوا كدة زى ما هو وهتحسوا بالفرق
رووووووووووووعة
يارب يكون الموضوع عجبكم وهو فعلا يستاهل التجربة
وهتدعولى علشانة وهتقيموا اكيد
وهتدعولى دعوة بظهر الغيب بتيسير حالى
ورؤية اهلى عاجلا غير اجلا ان شاء الله
بحبكم فى الله