منتديات حنان الطرايرة الرسمي
هلا ولله تو ما نور المنتدى بوجودك لو سمحت سجل واتفاعل لاننا بدنا نرتقي بمنتدانا
هذا اذا كنت من احد محبي النجمة حنان الطرايرة
منتديات حنان الطرايرة الرسمي
هلا ولله تو ما نور المنتدى بوجودك لو سمحت سجل واتفاعل لاننا بدنا نرتقي بمنتدانا
هذا اذا كنت من احد محبي النجمة حنان الطرايرة
منتديات حنان الطرايرة الرسمي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات حنان الطرايرة الرسمي



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيل-منتديات حنان الطرايرة الرسميدخولمركز تحميلالقوانينTwitterالمجلةالعابالشاتسجل الزوار tvمعرض صور حنانسبيس تون
هذا مولد ارقام سرية عشوائية

عدد خانات الباسوورد:

This free script provided by
eqla3soft.com


 

 ***جاتوووووووووووو موس الفراولة**

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عاشقة حنان الطرايرة
ادارة المنتدى

ادارة المنتدى
عاشقة حنان الطرايرة


عدد مساهماتك المميزة عدد مساهماتك المميزة : 570
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 04/11/2011

بطاقة الشخصية
مرئي للجميع: المنتدى جميييل

***جاتوووووووووووو موس الفراولة** Empty
مُساهمةموضوع: ***جاتوووووووووووو موس الفراولة**   ***جاتوووووووووووو موس الفراولة** Icon_minitime1الأربعاء فبراير 08, 2012 8:04 pm

***جاتوووووووووووو موس الفراولة** 13054066531324
بوووووووووووووووووون سوار يا حنونات
وحشتوووووووووووووووووووووووونى

الكيكة
بجد زى الجاهز بالظبط وحلو جدا وخفيف مووووووووت

اولا الكيكة
هى الكيكة الاسفنجية بتاعة حبييتى shima mohamed
بجد ووووووووووووهمية حلوة موت

المقادير
4 كوب دقيق
1 ونص كوب سكر
كوب صغير ماء دافي
معلقه محسن
8 بيض
ربع كوب زيت
فانيليا
معلقه بكنج باودر



وبعدين نضرب المقادير السايله مع بعض الاول لمدة 5 دقايق وبعدين نحط الدقيق ونضرب 5 دقايق تانيين ونصبها في صينيتين مقاس متوسط او صينيه مقاس 26 ونحطها في فرن متوسط الحراره 180درجه وبتاخد 45 دقيقه


انا هنا عملت نفس المقدار على صينية كبييييييييييرة
علشان كنت عاوزة اعمل قالب جانتو صغير لانة بيقعد كتير
علشان انا وزوجى بس

بعدين قسمت القالب الكبير دى على اتنين من النص يعنى خليتة مربعين
وحطيتم اربع طبقات فوق بعض
معلش مثورتش الخطوة دى
***جاتوووووووووووو موس الفراولة** 13054072656389
نيجى للموس
عبارة عن نص كيلو فراولة
مضروبة مع سكر فقط
علشان تبقى مركزة
نحطها تغلى عقبال ما الجيلاتين يدوب
هندوب شريحتين جيلاتين فى مية سخنة ربع ساعة
وبعدين نصفية كويس ونضيفة للفراولة لما تغلى ونسيبها تبرد خالص

هنضرب كريم شانتية زى ما تحبى المقدار انا عملت كوبايتين

ونضيف الفراولة على الكريم لحد ما نحس انة بقى كويس
منضيفش الفراولة مرة واحدة لحسن يسيح

وبعدين نحشى الطبقات ونغلفة وهيبقى كدة
***جاتوووووووووووو موس الفراولة** 13054073389549
***جاتوووووووووووو موس الفراولة** 13054073705849
***جاتوووووووووووو موس الفراولة** 13054074042284
***جاتوووووووووووو موس الفراولة** 13054074585952
ملحووووووووووووووووظة

فى التورتة اللى فاتت وفى الموضوع دة ملاحظين ان مسقتش التكيك اى سائل
لانة مش محتاج ولما بيستقى طعمة مش بيبقى زى الجاتو الجاهز
جربوا كدة زى ما هو وهتحسوا بالفرق
رووووووووووووعة


يارب يكون الموضوع عجبكم وهو فعلا يستاهل التجربة
وهتدعولى علشانة وهتقيموا اكيد

وهتدعولى دعوة بظهر الغيب بتيسير حالى
ورؤية اهلى عاجلا غير اجلا ان شاء الله

بحبكم فى الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://hanan.roo7.biz
neno

عضو رهيب


عضو رهيب
neno


العقرب النمر
عدد مساهماتك المميزة عدد مساهماتك المميزة : 202
السٌّمعَة : 5
تاريخ التسجيل : 04/11/2011
العمر : 26
الموقع : في البيت + الامارات

***جاتوووووووووووو موس الفراولة** Empty
مُساهمةموضوع: رد: ***جاتوووووووووووو موس الفراولة**   ***جاتوووووووووووو موس الفراولة** Icon_minitime1السبت فبراير 11, 2012 8:23 pm

يسلموووووو حبي شكرا لك الله يعطيك العافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://karamesh2233.forumarabia.com/
 
***جاتوووووووووووو موس الفراولة**
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ايس كريم الفراولة - طريقة عمل ايسكريم الفراولة - بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات حنان الطرايرة الرسمي :: المطبخ-
انتقل الى: